Asamblea ETSIA - ETSII

Si quieres informarte de todo esto del "proceso de Bolonia" desde un punto de vista diferente al de rectores y ministros, ven!
Si ya estás posicionado y quieres llevar a cabo algún tipo de acción, ven!
Si quieres debatir sobre el EEES y el rol de la universidad en la sociedad, ven!


Todos los lunes a las 2:30 en alguna de las aulas O de la escuela de agrónomos, en el pasillo de reprografía.

Ven!

dissabte, 6 de desembre del 2008

ACTA DE L'ASSEMBLEA GENERAL DE LA UPV (4 de desembre del 2.008)

PROPOSTES:

- mirar els diversos col·lectius (a part de les facultats) en contra del procés de Bolonya i penjar-los al blog
- redacció de rètols l'encapçalament dels quals sigui: ..."sàbies que"...
- recopilar frases celebris que s'han dit respecte al procés de Bolonya
- contrastar diversos punts de vista; parlar amb el rector, reunir-se amb el vicerector...
- informar-se sobre l'estratègia 2015
- accedir a les actes de juntes de centre i claustre
- quan el manifest comú estiga acabat, recollir signatures, crear taules informatives, fer pamflets...
- fer un blog cada assemblea de facultats, amb la mateixa estructura, en la mateixa secció, per a penjar les actes, les comissions, els membres d'aquestes...i que quedi el fòrum per a temes com el debat i l'opinió. (com a exemple està el blog ja creat de l’etsid, talp i ade)
- fer unes jornades informatives per facultats: passada de videos, divulgar el llibre blanc, crear un debat obert...
- recopilar notícies dels mass media en relació amb els actes realitzats (manifestacions, tancaments, desallotjaments, detencions...).
- Per a la creació del video-divulgatiu es contempla la possible creació d'una comissió encarregada d'això. En aquest vídeo podríem incloure entrevistes a gent, el dossier del manifest... penseu propostes.

PUNT 1: MANIFEST DE LA UPV

El dimarts, dia 2 de desembre, la comissió de redacció va acordar el següent:
-creació d'un dossier, els punts del qual són:
1.CONTEXT HISTÒRIC
2.PROCÉS DE BOLONYA: - titulació - finançament - crèdits ECTS - ANECA
3.CONCLUSIONS

Cada punt tindrà la següent estructura interna:
- resum objectiu
- com ens afecta
- concretar amb el document Marco de la upv

En el punt de CONCLUSIONS caldria desmentir la idea que tenen d’aquells que estem en contra del procés de Bolonya, matitzar. En el manifest hem de participar tots i totes, es penjarà el que han resumit perquè ho puguem llegir i la resta podrem afegir mes informació, replicar... La data límit per a modificar aquest resum serà el DILLUNS A LA NIT, ja que després es tancaran els punts per poder imprimir-los dimarts.

PUNT 2: DELEGACIÓ D'ALUMNES

Organitzar amb delegació d'alumnes i "representants" de l'assemblea un debat obert o taula rodona. Es faran cartells i s'empaperarà la upv, per a que acudeixi tota la gent interessada. Hem pensat que ens donin ells els punts a debatre.
- Aquest divendres, dia 5, a les 11h s’ha quedat a la casa de l'alumne per comentar amb la gent de delegació d'alumnes la seva participació al debat.
- La taula rodona o debat obert s'ha establert, de moment (a falta de parlar amb delegació) per al 18 de desembre

PUNT 3: ASSEMBLEES DE TOTA ESPANYA EN VALÈNCIA, REUNIDES ELS DIES 13 I 14 DE DESEMBRE

En la següent assemblea del dijous 11 preparar propostes per a aquesta concentració d'assemblees. Quan es realitzen les assemblees de facultats també es poden fer més propostes per a dur-les preparades a l’assemblea general. En l'assemblea d'avui s'ha proposat:
- Fer un manifest conjunt de totes les assemblees.
- Establir entre totes les assemblees idees en comú per a realitzar activitats tots junts.

PUNT 4: CONTESTACIÓ AL MAIL DE DELEGACIÓ

Hi ha un esborrany com resposta, que es va a penjar en aquest blog, perquè tots i totes ens informem, opinem, també amb la possibilitat d’ampliar... Per tal de vore’l, cal acudir a l’apartat de Marc. L’últim dia per a afegir crítiques costructives, rèpliques... és el dimarts.
ALTRES:

- CRIMINALITZACIÓ DEL MOVIMENT:
Com ja sabem, en general, els mass media estan fent una campanya de criminalització del nostre moviment, tractant als nostres companys i companyes de segrestadors, radicals, violents i altres “floretes”...
Deuriem de fer front aquestes opinions, contactar amb la premsa perquè s'escolte també la veu dels estudiants en lluita. A Tarongers ja s'ha comentat el que va passar, l'actuació de la policia, la detenció de companys... Molts professors (fins i tot els “pro-Bolonya) han mostrat el seu desacord amb aquests actes contra els estudiants. S’estan recollint signatures per un possible referèndum amb el decà, en el qual es podria prendre la decisió de l'expulsió d'aquest. S'enviarà un mail per a veure si signem (encara que la nostra resposta sembla clara, tots i totes devem opinar en les decisions que es prenen).

- EL PRÒXIM DIMARTS A LES 21H ASSEMBLEA DE TARONGERS (s'han hagut de traslladar a socials, per tot el que ha ocorregut. És en el mateix edifici, però a l'altra punta).

- ACORDEU-VOS DE POSAR LA DIRECCIÓ DEL BLOG EN ELS RÈTOLS QUE ES FACEN, SI ES POSSIBLE. LA PRÒXIMA ASSEMBLEA GENERAL SERÀ EL DIJOUS 11 A LES 12:30 EN LA CASA DE L'ALUMNE (sala de projectes, segón pis) LA CACEROLADA ÉS ABANS DE LA ASSEMBLEES, A LES 12:00 (començarà a l’Àgora) Allí ens veiem!



per a qualsevol crítica constructiva o consells sobre la redacció de l'acta envieu un correu a: kalle_azul@hotmail.com
Salutacions!!!